Portfolio

Stichting Voedselallergie (SVA) - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

voedselallergie sva_pgo_portalVoedselallergie? Voedselovergevoeligheid? Met Stichting Voedselallergie sta je er niet alleen voor. Al meer dan 25 jaar staat de patiëntenorganisatie paraat voor mensen met allergische, maar ook met niet-allergische overgevoeligheid.

 

 

 

 

 

Nederlandse Federatie Stotteren (NFS) - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

stotteren pgo_portal

In Nederland stotteren tussen de 150.000 en 200.000 mensen. Alle informatie rondom het stotteren is vindbaar op de webportal van de Nederlandse Federatie Stotteren (www.stotteren.nl).  Op de site zijn diverse nuttige onderdelen zoals een interactieve kaart met therapeuten en de Screeninglijst Stotteren voor ouders. 

 

 

 

 

 

Sarcoïdose.nl (SBN) - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

sarcoidose sbn_pgo_portalDe Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland (SBN) staat voor een betere kwaliteit van leven van mensen met sarcoïdose. Medische voorlichting, medicijngebruik en hieraan gelieerde onderwerpen als sociale en rechtskundige zaken, adviezen en contact met (mede)-patiënten staan centraal.

Door middel van de website bereikt de vereniging zijn doelgroepen, er zijn snelle ingangen gecreeërd zodat men snel de juiste informatie kan vinden. Zaken als de digitale agenda, embedded pdf reader (Issuu) voor het periodieke blad, de webshop en het forum met meer dan 2300 gebruikers bieden een compleet en interactief platform.

 

Resellershops / Agentportal Scarva - Fashion portals

PDF Afdrukken E-mailadres

scarva brandsVoor de merken Scarva Woman, Scarva Jeans Company, Van Santen & Van Santen en L'Argentina maakte AllinOneSoftware een reeks corporate reseller webshops waar agenten een selectie merken kan nabestellen. Deze shops zijn middels een maatwerk koppeling met FIT fashion ERP. Daarnaast is er een retourorder-portal ontwikkeld om het proces van retouren op internationaal niveau te automatiseren.

 

 

IMP BV - corporate website vastgoed

PDF Afdrukken E-mailadres

impbv vastgoed_websiteIMP BV is een onafhankelijke investeringsmaatschappij. Zij investeert zowel in vastgoed- en bouwgerelateerde projecten en bedrijven als in niet vastgoed- en bouwgerelateerde fondsen en beursgenoteerde bedrijven. IMP BV is gevestigd in Rotterdam. Op de corporate website is informatie te vinden over de activeiten. Het dient als een digitale visitekaart in de lijn van de huisstijl. 

 

BRG Legal - corporate website

PDF Afdrukken E-mailadres

brglegal corporate_websiteDe Bok Roijers en Gasseling advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor bestaande uit bijna 20 advocaten.
Brglegal heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot kantoor met ambitieuze en professionele dienstverleners die adviseren en procederen op het gebied van ondernemingsrecht i brede zin. Vennootschapsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht, transportrecht, insolventierecht en bestuursrecht, zijn de kernactiviteiten.

De corporate website dient als online visitekaart voor kantoor en advocaten, maar ookl als kennisbank voor oa. faillissementen.

 

Residenz Den Haag - corporate booking website

PDF Afdrukken E-mailadres

residenz corporate_booking_websiteIn het hart van de statige wijk Duinoord ligt hotel Residenz Stadslogement aan het amandelvormige Sweelinckplein. Een chique small boutique hotel met bed and breakfast charme. Klaar om u in Den Haag te ontvangen. Op de website is informatie te vinden over de arrangementen, de kamers en de locatie. Gasten kunnen hier online boeken.

 

Huntington vereniging Nederland - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

huntington vereniging_pgo_portalOp Huntington.nl is informatie te vinden over de ziekte, gericht per doelgroep. Op de site is ook een webwinkel met iDeal, de mogelijkheid voor aanmelden en opzeggen van lidmaatschap.

 

Landschapsbeheer Friesland - Natuurpotal

PDF Afdrukken E-mailadres

landschapsbeheerfriesland natuur_portalLandschapsbeheer Friesland is een non-profit organisatie op het gebied van natuur- en landschapsbeheer in het cultuurlandschap van Friesland. Daarbij richten zij zich op de verbinding tussen mens en landschap. Op de website is veel informatie te vinden, maar ook een webshop en een digitaal foto album.

 

Hoofdpijnpatiënten.nl - PGO Portal

PDF Afdrukken E-mailadres

hoofdpijnpatienten pgo_portalOp deze website vindt u informatie over migraine, kindermigraine, hormonale migraine, chronische dagelijkse hoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, spanningshoofdpijn en aangezichtspijn. Er is een digitale agenda aanwezig, bezoekers kunnen zich aanmelden als lid, leden kunnen inloggen en krijgen extra toegang tot bijvoorbeeld een digitale pdf reader (Issuu) voor het periodieke blad 'Hoofdzaken'.

 

Jobdurafonds - stichting portal

PDF Afdrukken E-mailadres

jobdurafonds webportalStichting Job Dura Fonds ondersteunt en stimuleert initiatieven die de bebouwde omgeving van groot Rotterdam duurzaam innoveren en helpen opbloeien.

Met donaties uit het Job Dura Fonds worden initiatieven gesteund van particulieren, buurten, verenigingen, instellingen en projectgroepen die de stad helpen transformeren naar de wensen van nu en straks. Aanvragen kunnen online gedaan worden. Er is ook een overzicht te vinden van eerdere donaties.

 

Drooog.nl / Concept2 - indoor rowing portal

PDF Afdrukken E-mailadres

drooog conceptII_community_portalConceptII / Roeigoed ontwikkelde voor zijn doelgroep Indoor roeiers een communityportal waarop trainingsschema's berekend kunnen worden, teams gemaakt kunnen worden, actualiteiten gevolgd kunnen worden en interactief uitwisseling plaatsvindt met oa facebook en twitter.

 

4Alltickets - webshop ticketverkoop

PDF Afdrukken E-mailadres

4alltickets webshop4Alltickets is aanbieder van online tickets. Op de site is gemakkelijk te zoeken naar populaire tickets voor concerten, sportevenementen, theater, dance en meer. Uiteraard gemakkelijk en veilig betalen met iDeal. De webshop is goed zichtbaar op alle devices, laptop/desktop, tablet en smartphones.

 

Maxxinno - corporate website

PDF Afdrukken E-mailadres

maxxinno corporate_websiteOp de corporate website van Maxxinno vindt u alle informatie op het gebied van het nieuwe verwarmen middels F.I.R. warmtepanelen. Met het frisse, open design komen informatie en visuele middelen goed tot hun recht. 

Maxxinno, welkom in de wereld waar comfort, gezondheid, energiebesparing én milieu hand in hand gaan! Een onderneming met kwalitatief hoogstaande, revolutionaire en innovatieve producten. Hi-tech op het gebied van comfort voor mens en dier.

 

Ebooks4all - webshop voor e-books

PDF Afdrukken E-mailadres

ebooks4all webshopOp deze website vond u alle nieuwe e-boeken die op de markt waren voor de meest scherpe prijs. Beslist de beste boeken van spanning tot literatuur of een leuk boek voor de kids. Helaas is Ebooks4all inmiddels offline. 

 

Legallane - advocaten zoekportal

PDF Afdrukken E-mailadres

legallane legal_searchportalEen advocaat kun je makkelijk en snel vinden met LegalLane. Legallane is transparant en bevat de meest specifieke informatie over een advocaat. Zijn of haar specialismen, ervaring met rechtzaken, tarieven en contactinformatie.  LegalLane helpt u met zoeken van de juiste advocaat, is snel en betrouwbaar.

 

VFS-online - meeting point PGO vereniging

PDF Afdrukken E-mailadres

vfs online_pgo_portalwww.vfs-online.com is de plek waar de artsen van de Vereniging FertiliteitsStudie samenkomen. Een intranet zorgdraagt voor interne communicatie en bespreking van ingezonden stukken. Op de site is de digitale agenda van de vereniging terug te vinden, en de programma's van de bijeenkomsten. Door middel van het CMS zijn de site en agenda gemakkelijk bij te houden door de leden.

 

Paletti webshops Bengh / Borxz / Sulpissello. Voor consumenten en resellers

PDF Afdrukken E-mailadres

paletti bengh_borxz_sulpisello_webshopPaletti collections BV is gevestigd in Sassenheim: Kindermode voor resellers en consumenten. Middels de two-way koppeling met FIT fashion ware wordt de voorraad weergegeven in de webshop en vervolgens bijgewerkt. Resellers kunnen hier kinderkleding van de merken Bengh en Bor*z nabestellen en pre-orders plaatsen. Consumenten kunnen setjes samenstellen en via de webshop online kopen. Door de shop worden de periodieke collecties beter en sneller uitverkocht. Daarnaast zorgt het CMS ervoor dat de omgeving content bevat wat gemakkelijk beheerd kan worden.

 

IKL-Limburg - natuur portal

PDF Afdrukken E-mailadres

ikl-limburg natuur_portalInstandhouding Kleine Landschapselementen in Limburg zet zich met brede ervaring, kennis en vakmanschap in om samen met uiteenlopende partijen de groene ruimte gevarieerd en leefbaar te houden. IKL werkt voor en samen met anderen aan de kwliteit van de groene omgeving. Als landschapsmakelaar bieden zij een breed pakket aan groene diensten aan. AllinOneSoftware realiseerde de technische ontwikkeling, hosting en ondersteuning van IKL-limburg.nl.

 

Creative Clicks - Corporate website

PDF Afdrukken E-mailadres

creative-clicks corporate_websiteCreative Clicks is een multimediabureau gevestigd te Amsterdam. Met innovatieve internationale projecten als Mytracks.fm en Buddybazaar bereiken en bedienen zij een digitale doelgroep. Door middel van het CMS en de integratie van Twitter kan de site gemakkelijk bijgehouden worden.

 

Creative Clicks - Landingpages

PDF Afdrukken E-mailadres

creative-clicks landingpagesMet AIOS CMS en AiOS Connect voor diverse koppelingen met derden kan deze organisatie op een effeciente wijze internetmarketing direct inzetten voor conversie naar geregistreerde en betalen leden voor legale muziek downloads. Meerdere systemen werken internationaal samen (NL, BRD, USA) en de combinatie levert een nauwkeurige rapportages op waarmee de onderneming snel kan bijsturen.

 

Klompenpaden - natuurportal

PDF Afdrukken E-mailadres

klompenpaden websiteKlompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze gaan zoveel mogelijk over historisch tracé en voeren over onverharde paden via boerenland en landgoederen.
Rust, kleinschaligheid en de combinatie van cultuur en natuur bepalen de sfeer en vertellen bewoners en wandelaars over de geschiedenis van hun omgeving. Met deze wandelroutes hopen Landschap Erfgoed Utrecht en Stichting Landschapsbeheer Gelderland bij te dragen aan de beleefbaarheid van het landschap en de cultuurhistorie.

 

Vereniging voor Mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

vmce pgo_portalDe VMCE behartigt de belangen van mensen met constitutioneel eczeem, faciliteert lotgenotencontact en geeft voorlichting en informatie over constitutioneel eczeem. Met deze portal kan de vereniging haar leden goed informeren en maakt ze een professionele indruk op andere stake holders.

 

Landschapsbeheer Gelderland - natuur portal

PDF Afdrukken E-mailadres

landschapsbeheergelderland website_natuurLandschapsbeheer Gelderland is dé Gelderse organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor het cultuurlandschap; het landschap met heggen, boomgaarden, dijken, akkers, beekjes en boerenerven. Iedere provincie kent een stichting Landschapsbeheer en het landelijke bureau Landschapsbeheer Nederland ondersteunt deze twaalf.

 

Resellershops / Agentportal Scarva - Fashion portals

PDF Afdrukken E-mailadres

scarva brandsVoor de merken Scarva Woman, Scarva Jeans Company, Van Santen & Van Santen en L'Argentina maakte AllinOneSoftware een reeks corporate reseller webshops waar agenten een selectie merken kan nabestellen. Deze shops zijn middels een maatwerk koppeling met FIT fashion ERP. Daarnaast is er een retourorder-portal ontwikkeld om het proces van retouren op internationaal niveau te automatiseren.

 

 

Actie bij Autisme - PGO portal

PDF Afdrukken E-mailadres

actiebijautisme pgoActie bij Autisme is een stichting, opgericht door ouders van kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum. De stichting zet zich in voor meer gekwalificeerde Applied Behavior Analysis (ABA) therapeuten in Nederland. Dit onder anderen door middel van het opzetten van een eigen opleidingscentrum. Een tweede doelstelling is om ABA onder de aandacht te brengen van de medische gemeenschap, ouders, zorgverleners en de overheid.

 

AllinnEvents - webshop / corporate website

PDF Afdrukken E-mailadres

AllinnEvents verzorgt (oa VIP) arrangementen rondom concerten, evenementen, sport en theater.