pgo

Extra service voor duurzame organisaties

AllinOneSoftware biedt extra service aan duurzame organisaties en organisatie met een MVO karakter en hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren.

Internetpartner voor Natuurorganisaties

Voor Natuurorganisaties is internet een effectief medium. Zowel kennisportals als mobiele oplossingen zorgen voor toegevoegde waarde.

A bit smarter on the internet

Mobiele website module AiOS CMS

PDF Afdrukken E-mailadres

Met de module Mobile CMS en een template op maat voor mobile devices heeft u snel een mobiele versie van uw website. De website is daarmee geschikt voor de smartphones door een snellere laadtijd en afstemming op kleinere beeldschermen. De technische ontwikkeling van mobiele telefonie gaat razendsnel; Het opzoeken van informatie via de telefoon wordt daarom steeds meer gebruikt. Het is belangrijk dat website voor smarthones alle informatie die de bezoeker nodig heeft correct laat zien.

Met een bezoek via de telefoon wordt de website automatisch doorgeschakeld naar de mobiele versie door middel van detectie van uw zogenaamde agent (mobiele browser). Om de website te bekijken in de omgeving van een telefoon klikt u hier. De directe omgeving kunt u hier bekijken.

Lees meer...
 

AllinOneSoftware gaat voor duurzaam!

PDF Afdrukken E-mailadres
steigerhoutAllinOneSoftware is in mei 2010 verhuisd naar een nieuw kantoor op de Elektroweg te Rotterdam. Aldaar is gekozen voor een nieuw interieur bestaande uit robuuste, duurzame steigerhouten meubels.

Een natuurlijk moderne look in een post-industrieel pand, milieuvriendelijk! Lees meer over duurzaam hout.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 6