Verhuisd!

PDF Afdrukken E-mailadres

h16h

AllinOneSoftware is per 1 juni verhuisd naar Hoog Zestienhoven Business Park.

Ons nieuw bezoek- en postadres:
Bovendijk 132 (29-30)
3045 PC Rotterdam

 

‘Heartbleed-bug’

PDF Afdrukken E-mailadres

De 'heartbleed bug' is een kwetsbaarheid van het wereldwijd toegepaste OpenSSL-beveiligingssoftware. Door de community is er een lek ontdekt die inmiddels gerepareerd is. Er wordt aangeraden om uw wachtwoorden aan te passen. Gebruik voor uw wachtwoorden svp. lange wachtworden met verschlllende tekens, cijfers en letters. Een tip hierbij is: maak een lange zin die u makkelijk kunt onthouden zoals bijv: bengaanzwemmenop2113199!

Zelf hebben wij ook de benodigde stappen ondernomen om dit "lek" te dichten.

In het onderstaand artikel vindt u meer informatie over de bug en wat u hier tegen kunt doen.

"Het zoemt al dagen rond, de term ‘Heartbleed’. En vanaf de zijlijn doen allerlei alarmerende verhalen de ronde: duizenden websites zijn onveilig en de gegevens van mensen liggen op straat. Iedereen moet nú zijn wachtwoorden veranderen. Wat te doen? Vooral niet in paniek raken."

Bron: www.nrc.nl

Lees meer...

 

Jaarverslagen online publiceren

PDF Afdrukken E-mailadres

Uw jaarverslagen online
Naast een printversie ook digitaal uw jaarverslagen publiceren?  Middels interactieve infographics verzorgen wij online visualisaties van uw rapporten en publicaties. Makkelijk toegang, breed bereik voor uw doelgroepen. Bel ons of laat een berichtje achter voor informatie over een online jaarverslag op maat.

Lees meer...
 

SEPA/IBAN voor iDeal afnemers

PDF Afdrukken E-mailadres

Europa stapt vanaf 1 februari 2014 over naar een gezamenlijke betaalmarkt. Hier kan straks op eenzelfde manier betaald worden via de Single Euro Payments Area (SEPA). Het is van belang dat u, wanneer noodzakelijk, tijdig voorbereidingen treft voor een soepele overgang in uw e-commerce.

Lees meer...
 

Quick scan voor meer interactie met uw doelgroepen?

PDF Afdrukken E-mailadres

Wilt u hulp voor het opzetten en gaande houden van een community? We kunnen met een quick scan snel praktische tips geven waarmee u verder kunt. Facebook en twitter kunnen effectief zijn om een bepaald deel van de leden te bereiken, maar wordt meestal niet ten volle benut.

Lees meer...
 

PGO Portaal agenda module

PDF Afdrukken E-mailadres

Met de PGO agenda module kunnen diverse typen evenementen intern en/extern gepubliceerd worden en kan met er zich voor aanmelden.

Lees meer...
 

Collage Almere, webportaal kunst en cultuur

PDF Afdrukken E-mailadres

collage kunst-cultuur-webportaalMet trots hebben wij eind maart de nieuwe webportal van Collage Almere gelanceerd. Collage Almere is het centrum voor kunst- en cultuuronderwijs in Almere en vormt de schakel tussen kunst- en cultuuraanbieders en het primair en voortgezet onderwijs. Aanbieders en onderwijsinstelling uit omgeving Almere kunnen zich via de site aanmelden en vervolgens activiteiten plaatsen, zoeken en afnemen. De website is realtime gekoppeld aan Vtiger CRM en Microsoft Office 365.

 

Workshop "Meer leden via internet"

PDF Afdrukken E-mailadres

meer-leden-via-internet-workshop
Internet en social media zijn perfecte instrumenten om leden te werven, maar welke zijn nu het meest effectief en haalbaar voor u? In een workshop werken we aan een concreet plan voor het vinden, boeien en binden van leden via internet voor uw vereniging of stichting. U krijgt in 3 uur volop handvatten mee voor de gehele organisatie voor een jaar. Resultaat verzekerd! 

Lees meer...
 

Meer interactie met uw doelgroepen door frequente onderzoeken

PDF Afdrukken E-mailadres

Als patiëntenorganisatie of vereniging is het noodzakelijk te weten wat doelgroepen bezig houdt en kennis te hebben van hun situatie. Dit zijn waardevolle en feitelijk onmisbare elementen in een goede belangenbehartiging, communicatie en projecten. Berichtgeving via de website, nieuwsbrieven en social media zijn platforms die daarbij kunnen helpen.

Een ander hulpdmiddel is een online survey / enquête. Daarbij kan een brede groep met relatief weinig moeite bereikt worden en specifieke vragen gesteld worden.

Lees meer...
 

Instellingen mail voor de nieuwe hostingplatform

PDF Afdrukken E-mailadres

Dit artikel helpt u om uw mail client zoals Outlook, Thunderbird in te stellen met de toegestuurde gegevens. De gegevens staan in de mail die u erop attendeert dat het domein overgezet wordt naar onze hostingplatform. Mocht het niet lukken om uw mail client in te stellen met de aangeleverde instellingen kunt u hier nog wat nazoeken. Neemt u contact op met de helpdesk indien het niet lukt, dan praten we u er doorheen.

Lees meer...
 

Bestanden delen, intern en met leden

PDF Afdrukken E-mailadres

Met de PGO-Portaal kunt u bestanden delen met uw bestuur, vrijwilligers, maar ook beschikbaar stellen aan uw leden. Een vrij voor de hand liggende faciliteit die veel kwaliteitskosten kan schelen, met extra aandacht voor security. Uw bestanden staan centraal en zijn via een rechten model in te zien voor de diverse groepen in de organisatie. Ziekte, verlof of bestuurswissels vormen voor de de continuïteit van de kennisopbouw en beschikbaarheid van de informatie minder een probleem.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4